Alla är vi lika inför lagen, och inför mäklare i Kumla

Mäklare i Kumla tar god hand om alla kunder. Även de som precis muckat. Att behandla alla människor lika korrekt och professionellt är en självklarhet.

Det första Kenneth gjorde efter att han muckat från kåken var att ringa sin gamla kompis Bengt. Kanske kunde han kvarta hos honom i Farsta som han gjort så många gånger förut? Men svaret blev tyvärr ett nej. Bengt hade tagit sitt pick och pack och dragit tillbaka till Gävle igen.

Det var ett litet bakslag, men Kenneth var inte den som var den. Det var nya tider nu, och han kunde minsann klara sig själv. Som tur var hade han en del pengar kvar på kontot. Pensionen hade fortsatt rulla in månad efter månad, och inne på Kumlabunkern hade han inte direkt haft så mycket utgifter.

En bra mäklare särbehandlar inte sina kunder

Hans andra telefonsamtal i friheten gick alltså direkt till en mäklare i Kumla. Han var lite nervös över hur hans samtal skulle tas emot. Han hade ändå figurerat en del i pressen då det begav sig. Men Kumlas mäklare är måna om sin professionalitet, och ger alla kunder ett trevligt bemötande. Kenneths pensionspengar skulle dessutom räcka till en handpenning.

Det tog inte lång tid förrän Kenneth tog emot nycklarna till sin nya lya. Nu började det nya livet på den smala vägen, och kanske var det just det trevliga bemötandet inför lägenhetsaffären som gjorde att Kenneth faktiskt aldrig återsåg insidan av bunkern igen.

7 May 2022