Anlita en proffsig mäklarfirma i Solna

En mäklarfirma i Solna är experter på fastigheter, budgivning, bostadsmarknad och dokumentation. För att lyckas måste mäklaren vara påläst, pålitlig, och även en effektiv säljare.

En mäklare måste vara på alerten från den första visningen tills affären är klar. Det är ett stort förtroende att få sälja ett hus eller en lägenhet, så en mäklare har en gedigen utbildning om allt som tillhör jobbet. Det kan gälla allt från byggtekniska frågor till hur man skriver ett kontrakt. När du anlitar en mäklarfirma i Solna får du tillgång till stor kompetens.

Både köpare och säljare på samma gång

Den som köper en lägenhet kanske ska sälja sitt hus samtidigt, och är då både säljare och köpare på samma gång. Det är en ständig affärsverksamhet på en mäklarfirma i Solna. Din mäklare måste vara seriös för att behålla sitt goda rykte i staden. Förutom att vara mycket kunnig när det gäller fastigheter och hur affärer går till, måste mäklaren ha koll på den lokala bostadsmarknaden.

Det går inte att sätta fantasipriser, för då tappar man trovärdighet och då blir objektet osålt under lång tid. Priset får inte heller vara alltför lågt så att säljaren får för dåligt betalt. Känslan av att stämma av allt detta på ett seriöst sätt är mäklarens stora dilemma. Är det en stor efterfrågan på just den typen av objekt, sticker ofta priset iväg genom budgivning. Det är ofta en ren slump att det är två budgivare som båda är lika angelägna om att få köpa.

14 Nov 2021