Är det dags att flytta?

När man ska flytta och har fått packa ihop hela huset kan det kännas ganska jobbigt. Sedan behöver allt bäras och transporteras till nästa ställe också. En flyttfirma hjälper dig med det.

När man flyttar är det redan en ganska stor sak för de flesta. Man ska säga hejdå till sitt gamla hem och skapa nya minnen i sitt nya hem. Att känna stress och press inför att flytta är helt normalt, men en flyttfirma kan hjälpa er och underlätta processen för er. Allt ni behöver göra är att packa ihop ert hem, lägg allt lådvis som ni vill ha det. Ta hjälp av städare om ni vill slippa den biten med. Sedan åker ni till ert nya hem och väntar på att flyttfirman ska komma med era saker.

Vad kan en flyttfirma hjälpa till med?

Flyttfirman hjälper er med allt; de bär ut lådorna, sängen, soffan, köksbordet, ja allt som kan tänkas, till sin transport. De bär även in detsamma till ert nya hem. Flyttfirman har dessutom en egen transport som de använder sig av, så ni slipper tänka på att fixa släp och en bil som är stark nog att dra det. Deras transportbilar är anpassade för ändamålet, de flesta har även en elektriskt ramp som hjälper till att få upp tunga grejer i släpet.

Att välja flyttfirma

Att välja vem ni vill anlita är en ganska viktig sak. Ni behöver ha någon ni känner att ni kan lita på, de ska trots allt ha hand om era personliga saker. Bor man i en storstad har man många olika företag att välja mellan. Ni hittar olika flyttfirmor enkelt genom att söka på nätet. Gå in och kolla deras hemsidor, kolla vad andra tycker om dem. Välj med omsorg. Fråga efter deras prisuppgifter samt om bensin ingår i det, annars får ni även fråga vad de ska ha i pris per mil.

Var noga med att kolla upp att det är ett seriöst företag som betalar F-skatt och har försäkring som täcker era grejer ifall något skulle gå sönder under resans gång. Det finns även något som kallas för RUT-avdrag, vilket är 50 % man kan dra av på arbetskostnaden. Kolla upp det och vad som gäller för just det företag du planerar att boka in. Så istället för att handskas med stressen och för att spara på din kropp - välj en flyttfirma som hjälper dig med allt. Läs mer på denna sida: https://www.flyttfirmasollentuna.nu/

4 Oct 2020