Arborist i Nacka som även utför trädfällning

Har du ett träd på din tomt i Nacka som du tror är sjukt? En arborist kan ställa diagnos på trädet och även hjälpa till med trädfällning om det behövs.

Träd som är sjuka kan bli försvagade vilket gör att de lätt kan knäckas, tappa grenar eller falla omkull. Har man ett träd på sin tomt som man tror är sjukt ska man låta en arborist titta på det och komma med förslag på lämpliga åtgärder. Ibland kan det räcka med att beskära trädet, i andra fall kan man behöva ta bort det helt.

Behöver trädet tas bort gör arboristen det med hjälp av en kranbil och sågar ner trädet bit för bit. Det är ett snabbt och säkert sätt att avverka träd på eftersom virket lyfts ner med hjälp av en griparm och direkt placeras i en container på kranbilens flak för att sedan köras till en miljöstation.

Viktigt att det företag man anlitar för trädfällning har försäkring

Vill man anlita en arborist i Nacka för trädvård eller trädfällning kan det löna sig att begära in kostnadsförslag från några olika firmor. Ett seriöst företag kommer alltid ut på plats eftersom det annars är svårt att lämna en korrekt offert. Då har man även chans att ställa frågor och diskutera olika lösningar och tjänster som exempelvis stubbfräsning.

Det trädfällningsföretag man väljer att anlita ska ha ordentliga försäkringar ifall att olyckan skulle vara framme. Det kan även vara bra att kontrollera företaget genom att be om referenser från kunder och även ringa upp dessa och ställa frågor.

Hitta rätt företag att hjälpa dig mer trädfällning på https://www.trädfällningnacka.nu.

10 Jun 2023