Det ska vara gött att anlita en mäklare på Hisingen

En bra mäklare på Hisingen är en som du trivs med. Som det känns gött att tjöta med och som du lirar bra med personligen. Träffas på en fika och känn efter.

Annars kan det ju faktiskt kvitta. Om det inte känns gött mellan dig och mäklaren, alltså. Precis som Roy och Roger en gång sjöng om livet. Det ska va gött. Och när det kommer till om en mäklare känns go’ eller ej, så handlar det många gånger om personkemi. Inget fel i det. Klart du ska ha en mäklare du trivs med.

I dag kommer du sannolikt få räkna med att ha lite mer att göra med mäklaren än du kanske behövde ha för några år sedan. Lägenheter i Göteborg i dag är lite mer svårsålda än vad de brukade vara. Så är det inte bara i Göteborg, utan över hela landet. Det är den nya ekonomins spelregler.

Bra personkemi med mäklare på Hisingen

Så bli inte förvånad om din mäklare på Hisingen flaggar för att ni behöver hålla i någon extra visning, och alltså ha kontakt lite fler gånger än du kanske är van vid från din förra lägenhetsaffär. Men om du har valt en mäklare du gillar, eller kanske till och med diggar till tusen, så är ju inte det något problem.

Men det kan också vara en anledning till att träffa din mäklare innan ni kommer överens om att det är han eller hon som ska sälja lägenheten. Så kan du känna av stämningen lite, och avgöra om det här är en person du kommer vilja samarbeta med eller inte. På ett gött sätt.

27 Aug 2022