Ett lyft för huset med fasadrenovering i Uppsala

Om du har negligerat exteriören på ditt hus alltför länge kan huset få obotliga skador. Låt en firma för fasadrenovering i Uppsala vidta lämpliga åtgärder.

I många främmande kulturer är det viktigt att aldrig tappa ansiktet inför andra. Hos oss är det kanske inte lika viktigt och vi är oftast beredda att bjuda på oss själva. Det gäller dock inte fasaden på våra hus. Den som bor i ett hus vars yttre börjar förfalla kan få pikar från sina grannar.

På kvartersfesten kommer en granne fram och säger “Hör du, ditt hus börjar mer och mer se ut som ett kråkslott”. “Jag hör vad du säger, men hur menar du?”, svarar du. Din granne börjar rabbla upp allt som är fel. Färgen på huset börjar flagna och de en gång vackra snickerierna ser ut att börja spricka av brist på underhåll.

Fasadrenovering av trähus i Uppsala

Du inser att grannens kommentarer är befogade. Han ser ju inte heller hur fint huset är inomhus med nya hushållsapparater och nylagda parkettgolv. Och att du är miljösmart och har installerat värmepump, bryr sig inte grannen det minsta om. Han är mest rädd för att hans egna hus förlorar sitt värde eftersom det ligger granne med ett kråkslott.

Du kontaktar en firma som utför fasadrenovering i Uppsala. Nu tänker du bräcka grannen! Inte nog med att ditt trähus får ny färg och nya tegelpannor på taket. Dessutom ska du installera solceller på taket för att visa att du hänger med i tiden.

17 Jul 2023