Hjälp av målare i Uppsala

När det är dags att renovera, känner dom flesta. Men sen är det inte säkert att alla vet hur. Då kan man hyra in en målare i Uppsala som är med hela vägen.

Efter att ha bott i huset i åtta år var det på tiden att de tog tag i renoveringen. Det hade inte varit nyrenoverat när de flyttade in, så “slitet” var en underdrift. Det enda bekymret de hade, var att ingen av dem var duktig på inredning och kunde inte se vad som passade.

Därför kontaktade Anders en kamrat som jobbade som målare och frågade om han kunde ge några råd. Vännen rekommenderade att Anders och Karin skulle kontakta en målerifirma för att få hjälp med hela projektet. Då kunde de vara säkra på att det skulle bli bra. Givetvis skulle de få godkänna idéerna.

Uppsala målare var briljant

Det bokades tid med en målare vid namn Maria. Hon skulle göra ett hembesök och tillsammans med paret ta fram en idé som passade för dem. Målarfirman bad dem att skriva ner några saker som de visste att de ville ha och så skulle de utgå därifrån. Senare kunde de börja om med nästa delprojekt.

De kom fram till att vardagsrum, sovrum och hall skulle komma först på listan. Där skulle det målas och tapetseras, beroende på vad de kom fram till. Senare skulle även kökets väggar byta skepnad, men de var alla överens om att ett nytt kök skulle planeras först, så att färgen blev rätt.

17 Aug 2022