Homestyling i Stockholm väcker nyfikenhet

Är du på väg att sälja din bostad kan du med fördel boka en homestyling i Stockholm. Du får då hjälp med att göra ditt hem attraktivt inför spekulanterna.

När du ska sälja din bostad är det viktigt att ditt hem ser tilltalande ut inför fotografering och visning. Det kan vara svårt att på egen hand styla ditt hem så att det sticker ut i mängden. Spekulanterna på din bostad har troligtvis intresse även för andra objekt. Du vill givetvis att eventuella köpare ska välja att köpa just din bostad.

När du ska ta foton av ditt hem bör du lägga fokus på detaljerna så att hemmet ser mysigt och inbjudande ut. Om det ser skräpigt och oorganiserat ut kommer du förmodligen inte att få särskilt många intresserade. Möbler, mattor, lampor och övriga inredningsdetaljer ska stå på rätt plats och vara hela och rena.

Homestyling i Stockholm finns i olika utföranden

När du har bestämt dig för att ta hjälp med homestyling så har du några olika alternativ att välja bland. Det finns allt från en liten styling till en total möblering där hela din bostad inreds. Förutom möbler så kompletteras då med mattor, tavlor, textilier, blommor, lampor och passande inredningsdetaljer.

Stylingen av ditt hem utförs dagen innan eller samma dag som fotografering. Du behåller sedan hela stylingen under ett par veckor så att du i lugn och ro kan visa upp ditt hem. Allt hämtas sedan när du har sålt din bostad. Kostnaden för homestyling är avdragsgill.

21 Apr 2022