Hur hittar jag en pålitlig partner för städning i Stockholm?

En bra flytt innehåller en bra och professionell städning. För dig som ska flytta inom huvudstaden finns mycket tid att tjäna på att anlita ett företag som utför städning i Stockholm.  

 

Du som planerar att betala för städning i Stockholm bör se till att du anlitar en städfirma som du själv känner dig bekväm med, det ska vara ett företag med personal som du kan lita på. Det första du själv kan göra är att fundera över vilken typ av hjälp du vill ha. Är det hjälp med hela städningen kring flytten du behöver? Är det städning både innan flytt och innan själva visningen av ditt hem innan försäljning du är intresserad av? I så fall är det klokt att vända dig till en partner som dessutom är duktig på att arbeta med styling. Eller är du typen som gärna gör en del av städningen själv medan du vill köpa till kompletterande städning för ditt hem i Stockholm?

 

Erfarenhet viktig för bra städning

 

Det kan vara klokt att vända sig till en specialinriktad firma som vet precis vad som krävs för att du ska få en godkänd städning i Stockholm. Det finns mycket tid, pengar och energi att spara på att bli klar med städningen på en gång och i tid. Många städfirmor har i dag nöjd-garanti. Skulle du, eller den som flyttar in i ditt gamla hem efter dig komma med klagomål på städningen så kommer städfirman du anlitat tillbaka och gör om jobbet på plats hemma hos dig.

 

Det är viktigt att den städfirma som du anlitar utför flyttstädningen efter konstens alla regler, annars kan det alltså bli dyrt och besvärligt för dig. När du ska välja flyttfirma, kolla runt bland lite olika företag.

 

De firmor som har lång erfarenhet av städning i Stockholm är inte självklart bäst för just dina behov, men en firma som inte sköter sig kan inte heller överleva. Erfarenhet av flyttstädning i Stockholm är hur som helst en bra merit för ett företag och ger dig som kund trygghet. Ett företag med erfarenhet vet vad som krävs för att städningen ska bli godkänd och kan också ge dig ett vettigt pris som ligger i nivå med resten av städbranschen.

 

När du bokar en firma för städning i Stockholm tittar du förstås på prislappen. Den är självklart viktigt. Men inte allt. Räkna med att en normalstor trea i Stockholmsområdet kostar ungefär 2 500 kronor att få städad. Förutsatt att den är normalt nedsmutsad, ligger hyfsat centralt och har hiss. I det priset bör resan för städpersonalen ingå, och den kan naturligtvis skifta om du bor utanför centrala Stockholm. I den här prislappen är också det så kallade Rut-avdraget inräknat.

 

Så för att hitta en bra partner, en bra städfirma i Stockholm, beställ offert från lite olika håll och jämför. Kolla vad som ingår i priset och fråga efter vad som är viktigt för dig. De flesta städfirmor har i dag ett grönt miljötänk.

18 Jan 2017