Iloq – ett säkrare val helt enkelt

Ett säkrare system gör det bättre för alla. När man har möjligheten att slippa nycklar, då bör man göra det. Gör det du med och installera Iloq istället.

Tänk vilken lättnad det hade varit om ni sluppit hålla på med nycklar. Om alla istället hade haft en liten bricka som man tog sig in med. Det är en väldigt stor skillnad på den och en nyckel. Till skillnad från en nyckel kan man enkelt avinstallera en bricka. I alla fall om man väljer Iloq.

Iloq är framtidens nyckel, vi blir helt enkelt nyckelfria och använder oss av en bricka. Med denna blippar man för att till exempel komma in i trapphuset. Det innebär en stor trygghet för alla som bor där. Skulle en bricka tappas, då är det lätt att avregistrera den.

Få hjälp med installationen av Iloq

Det finns otroligt många säkerhetssystem ute på marknaden. Det är inte bara iLoq utan även andra passersystem. Ta kontakt med ett företag som säljer och installerar sådana system för att få en bra lösning för din fastighet. Att ha Iloq fungerar både för lägenheten, men även för kontoret om du önskar det.

Våga vägra nycklar och ta nästa steg, investera i Iloq. Det kommer bli en tryggare tid för er alla att veta att bara ni som ska ha tillgång till fastigheten, faktiskt har det. Ägaren till systemet kan enkelt lägga in eller ta bort nya brickor som som går till fastigheten. Detta är verkligen något för alla att ha.

26 Jun 2022