Källarrenovering skapade rum för kreativitet i Stockholm

Källarrenovering kan leda till nästan vad som helst i Stockholm. Det är bara att låta fantasin flöda. Därefter kan man bestämma vad som behöver göras.

Antons födelsedag var i antågande. Aldrig hade stressen varit så liten. Ingen present skulle köpas vilket både Anna och Micke tyckte var skönt. Även om de för det mesta vetat vad sonen önskade. Denna födelsedagen skulle de ge honom något som inte kunde slås in i ett paket, men som troligtvis blev det bästa han fått.

De hade tillsammans bestämt att de skulle ge honom ett litet kort där det stod grattis från mamma och pappa, inget mer. Sen skulle de ta med honom ner i källaren och berätta att han nu skulle få börja planera sin alldeles egna inspelningsstudio, innan de hyrde in en hantverkare.

Källarrenovering var en present

De hade faktiskt gjort en liten förberedelse för att renovera källaren i Stockholm. Källaren hade haft lite fuktproblematik så de hade satt in en fläkt för att torka ut. Sonen hade fått information om att det skulle inredas en mysig gillestuga. Något han gillade, då han och hans kompisar kunde ha filmkvällar där nere. En hantverkare hade bokats in till måndagen efter kalaset.

På morgonen fick sonen frukost på sängen. På brickan låg kuvertet. Han tittade frågande på dem. När de senare stod tillsammans i det han trodde var en källarrenovering till mysrum, fick han veta sanningen. Han hade helgen på sig att börja brainstorma. På måndagen skulle han ha ett möte med hantverkaren. Sedan skulle vägen till drömmen börja.

1 Oct 2022