Kontor i Stockholm fick ny ventilation

Det är lätt att glömma hur viktig ventilationen är. Problemen kan komma smygande utan att man märker det. Därför kan det vara en bra investering att byta ventilation på kontoret i Stockholm.

Lena hade köpt kontorsbyggnaden för flera år sedan och älskat möjligheten att kunna bygga ut verksamheten utan att flytta. Nya hade tillkommit till teamet av operatörer. Kunderna stod på kö. Allt var toppen om det inte varit för den eviga huvudvärken. Inte förrän en av de anställda påpekade att ventilationssystemet borde ses över förstod hon att det kunde ha ett samband med värken.

Ventilation i Stockholm var uråldrig

Lena kontaktade ett företag som arbetar med ventilation i Stockholm. Konsulten som kom på besök konstaterade att ventilationen hade lång historia. Numera finns betydligt bättre och miljövänligare alternativ. Han berättade om FTX, ett modernt ventilationssystem som passade bra på kontor. Systemet kunde installeras utan att det skulle störa arbetet. En viktig detalj i Lenas värld då tid var pengar. Effektiva fläktar som skulle dra av ännu lite mer på energikostnaderna.

Det här var verkligen en bra investering, kände hon. Den skulle inte bara ge personalen en bättre miljö utan även sänka kostnaderna och troligtvis höja värdet på fastigheten. Tjänster med allt för många pluspoäng för att inte beställa dem. Men hon hejdade sig och bad om en offert till att börja med. Hon var ändå affärskvinna.

Givetvis byttes systemet ut och alla kunde märka den stora skillnaden. Nu fanns mer energi kvar när eftermiddagen kom och de slapp sitta och gäspa vid sina datorer. Läs mer om ventilation på denna sida: https://www.ventilationstockholm.nu/

2 Feb 2022