Magasinering i Täby eller soptippen

När man flyttar från hus finns det ofta en hel del att rota i. Men istället för att slänga trots osäkerhet kan man alltid magasinera sina saker i Täby.

Det skulle bli skönt att slippa klippa gräs och hålla på med planteringar. För att inte tala om alla äpplen, vinbär och rabarber som skulle tas om hand. Nu började ett annat kapitel i Evas och Mickes liv. Genom att flytta till den nya lägenheten i centrum skulle de till och med kunna åka mera kommunalt till Stockholm för teater och annat.

Innan de skulle börja det ljuva livet behövde de fundera på alla de saker som samlats i både hus och förråd under deras liv där. Många saker skulle aldrig användas igen men hade ett så stort affektionsvärde att det gjorde ont att kasta dem. Samtalet kom upp när äldsta dottern kom för att hjälpa till.

Magasinering ger extra tid

När de plockat i några timmar sprids en doft av kaffe i huset och alla samlades i köket. Eva suckade över alla saker som hon inte ville släppa taget om och den lilla förrådsplats som fanns vid nya lägenheten. Det var då dottern Bianca kom på idén och berättade om den magasinering i Täby som hon passerade varje dag.

Den kvällen gick Eva och lade sig betydligt lättare om hjärtat. Efter att ha pratat en stund vid köksbordet ringde dottern till magasineringen för att höra sig för. Det visade sig att de kunde magasinera alla saker hon inte ville skiljas ifrån under obestämd tid. När hon sedan kände att hon ville göra sig av med dem skulle hon göra det.

Behöver du hjälp med magasinering? Kolla in denna hemsida: www.magasineringtäby.se

24 Sep 2023