Mäklare med känsla för Östermalm

Sälja lägenheten kräver mer än bara annonsering och visning. För att få ut det bästa priset kan det vara en fördel att anlita en mäklare på Östermalm.

Det bubblade i magen av känslor. Aldrig hade Anton känt så här, han var förälskad upp över öronen. Ända sedan han träffat Emma för ett år sedan hade det varit så här. Det var utmattande och samtidigt så härligt. Hon kände likadant. Nu ville de inte vara ifrån varandra mer än nödvändigt och skulle flytta ihop.

De hade hittat en gemensam lägenhet i en förort utanför staden. De var nämligen säkra på att de skulle bilda familj tillsammans och ville att barnen skulle få växa upp lite mer lantligt. Därför höll Anton nu på att sälja sin lägenhet på Östermalm i Stockholm. Först hade han försökt själv men sen bestämde han sig för att ta hjälp.

Mäklaren de anlitat kunde även sälja

Det hus paret köpt hade de hittat via en mäklare på Östermalm som var mycket trevlig. Nu hade densamma fått i uppdrag att även hjälpa Anton med lägenheten. Han insåg att det var betydligt mer att tänka på än han trott. Mäklaren hade bett honom ta bort allt personligt och hjälpt honom styla lägenheten.

Den blev så fin att han nästan ville bo kvar. Bilder togs och annons sattes ut. Flera bokade in sig på visningen och det blev en budgivning som aldrig ville ta slut. Tydligen vill många ha sin lägenhet på Östermalm. Utgångspriset ökades med råge och de extra pengarna skulle komma väl till pass inför framtiden.

Hitta din mäklare här: gripsholms.se

11 Jul 2023