Mäklare med kunskap om Uppsala

En mäklare är inte bara en person som visar lokaler. En mäklare från Uppsala, som anlitas av en person utifrån, är som bäst när denne har kunskaper om områdets bostäder och aktiviteter.

Carola och Wilmer skulle flytta till Uppsala. En ort de båda var obekanta med. Trots det tvekade de aldrig när Wilmer fick nytt jobb på orten. Carola jobbade som frilansskribent online och kunde bo var som helst.

Nu hade de bestämt att ta förhållandet till nästa nivå och skaffa hus tillsammans. Därför hade de letat fram en mäklare i Uppsala som hade intressanta objekt att visa.

Staden växte när mäklare visade hus

De träffade mäklaren på kontoret och de bestämde sig för att sätta igång med en gång. Medan de åkte genom gatorna visade mäklaren Fyrisån och berättade att man kunde hyra kanot och paddla på den vackra kanotleden.

Husen hon visade var vackra och låg i lummiga områden. Ett hus nära stan fångade deras uppmärksamhet lite extra.

Mäklaren hade på kontoret frågat om deras intressen och passade under turen på att berätta om möjligheterna till ridning som Carola frågat om och hon visade var vandringslederna fanns för Wilmer.

När de sett tre hus åkte de tillbaka till kontoret och fick några prospekt som de kunde ta med hem och titta på. De bestämde att höras. Medan de satte på sig ytterkläderna inflikade mäklaren som sista information att om de hade tid skulle de besöka den vackra domkyrkan. En byggnad som började byggas 1720 och hade en magiskt atmosfär.

5 Jan 2022