Mäklare som kan Strängnäs

Att flytta inom orten till en större bostad är vanligt. Men vad som kan vara mer spännande är att prova en ny ort med nya möjligheter. För en flytt till vackra Strängnäs kan en mäklare anlitas.

Kerstin och Bengt hade bott länge i Västerås. Nu var ungarna utflugna och det fanns egentligen inget som höll dem kvar förutom jobbet, men det krävde inte att de bodde på plats. Att flytta inom pendlingsavstånd hade varit en tanken som fått fäste hos dem båda. De listade upp vad de önskade av en nystart, och vilka saker som skulle finnas på orten för att kunna locka dem.

Strängnäs mäklare hjälpte dem hitta hem

De hade båda gillat sina turer till Strängnäs. Det låg nära och de njöt av promenader i den vackra naturen. De hade skojat om att det var en bra plats att åldras på. Nu började det kännas som mer än en tokig idé, det började kännas som en möjlighet.

Av den anledningen kom de att titta på hus i Strängnäs, och bokade in tid hos en mäklare för visning, något som skulle visa sig förändra deras liv. De förälskade sig båda i ett av husen, och sa att de ville vara med i budgivningen.

Efter visningen gick de ner till småbåtshamnen där de beundrade båtarna som låg och guppade längst kajen. Plötsligt låg den där. Esmeralda, en vacker segelbåt som nu var till salu. Kerstin såg hur det lyste i makens ögon. I den sekunden visste hon att Strängnäs skulle bli deras nya hem.

15 Feb 2022