Med en pool ovan mark i glasfiber slipper du gräva

Pool ovan mark i glasfiber är ett perfekt val för dig som vill bada hemma i trädgården utan att trassla med grävmaskiner och stora gropar. Simma lugnt!

Du behöver inte gräva upp hela tomten bara för att du vill ha en pool. Det finns många alternativ på pooler som tar plats ovan mark, utan att du behöver ta ett enda spadtag. Eller hyra in dyra grävmaskiner. Att ha en pool ovanför marken har dessutom flera fördelar.

En fördel är att det blåser ned betydligt mindre mängder löv och annat skräp, tack vare de höga kanterna som omger vattnet. I en nedgrävd bassäng ligger poolkanten i marknivå, vilket gör att allt möjligt skräp lätt faller i vattnet. Och att ständigt behöva rensa poolen kan förta badglädjen hos vilken villaägare som helst.

Därför ska du välja en pool ovan mark i glasfiber

En pool ovan mark i glasfiber är ett bra val för dig som vill ha ett enklare villaliv. Det är dessutom ett klokt alternativ för dig som anar att intresset för att bada på tomten kanske bara håller i sig en säsong eller två. En fristående bassäng kan nämligen lätt säljas vidare och flyttas därifrån, till skillnad från en fast installation nere i marken.

Det går också betydligt fortare att få en pool på plats ovan mark än nere i marken. Bra för dig med otåliga, badsugna ungar som tror att allt händer så fort du råkat säga något i förbifarten, och inte alls vill vänta på några grävmaskinister.

17 May 2022