När bytte du dina markiser på Lidingö?

Vissa saker blir lätt bortglömda och de bara hänger med utan att man tänker på det. Gamla markiser på Lidingö kan vara hur slitna som helst, och tittar du noga på dem vill du byta dem direkt.

Markiser är snyggt, när de är hela och fräscha. Det pryder hela husfasaden och gör att fastigheten ser välskött ut. De nya och automatiska modellerna gör det också enkelt att hissa dem upp och ner och de används bara när de behövs, som vid stekande sol en het sommardag. De skyddar dina krukväxter och möbler mot alltför stark sol, och de ser till att du inte blir bländad inomhus, men du har ändå full utsikt från rummet.

Praktiskt när man äter

När du och din familj eller vänner sitter och äter, är det praktiskt att fälla ner markisen. Skarp sol i ögonen vill man undvika. Hissa enkelt upp och ner din markis allt efter behov. Och om du har övertagit ett hus med gamla markiser, så ta och syna dem noga. Kanske är det dags att köpa nya, som tilltalar din egen smak. Det blir som en nystart att byta till en helt annan färg.

Du kan hitta mycket online, så du kan bara kontakta ett företag som marknadsför markiser på Lidingö. De kommer till dig och både levererar och monterar, och du kan njuta av en verklig prydnad för fasaden. Samtidigt har markiser en högst praktisk funktion när det är skarp sol. Vi längtar ofta efter solen, men i lagom dos. Läs mer om markiser på den här hemsidan: markiserlidingö.se

17 Jan 2022