När du behöver göra en homestyling

Den som har haft svårt att få tillräckligt många visningar av sin bostad som man vill sälja, har märkt att allt har gått lättare när de väl har skaffat en homestyling av bostaden. En homestyling har inte på något sätt att göra med att försöka dölja eller skyla brister i en bostad. Däremot är en homestyling ett sätt som underlättar för kunder att få en inspiration om hur fin bostaden kan bli när de väl köper den och flyttar in. Att bara titta på en kal lokal, kan kännas svårt att föreställa sig hur den skulle kunna bli med möbler och fina saker. Om då någon gör en färdig homestyling åt en, hjälper man personerna att tänka ut hur bostaden skulle kunna bli när man väl möblerar med fina möbler och saker i bostaden.

Så genomför man en homestyling

De flesta homestylingarna utförs av inredningsarkitekter, men man kan själv försöka göra en homestyling genom att välja fina möbler och inredningssaker i diskreta färger. Man kan lägga snygga mattor på golvet, en fin soffa i vardagsrummet, en säng i sovrummet, med textilier som går i neutrala färger. Ställer man en vas på vardagsrummet med blommor, så gör man genast bostaden mer hemtrevlig. Väljer man till exempel möbler från en möbelaffär i Stockholm kan man hitta möbler som tilltalar de flesta. Här är det viktigt att inte ta möbler som man har där hemma som har sett bättre dagar och kanske är lite slitna och fadda. Det är viktigt att det möbleras med fina möbler av hög kvalitet, som ska locka de allra flesta. Vill man få ett högt pris för bostaden, är det viktigt att styla den med lite exklusiva möbler och prydnadssaker. Homestylingen ska ju locka de allra flesta människorna.

Vaser och fat ska ha blommor och frukt

På samma sätt är det med balkonger och altaner, särskilt om bostaden visas under sommaren och våren, bör altaner och balkonger ha utemöbler och blommor. Allt sådant som gör att en bostad eller en lokal känns hemtrevligt. Ibland kan den som tittar på annonsen eller på bostaden under en visning, bli minst lika förtjust i möblerna som råkar finnas i bostaden som själva bostaden. Är du osäker är det bäst om du rådfrågar en inredare. De vet precis hur man ska inreda för att bostaden ska kunna sälja. De är ju utbildade i material och vet hur de olika färgerna och formerna samspelar och fungerar för de människor som ser dem.

15 Aug 2019