Poolpump för en renare och fräschare pool

Att ha en utomhuspool innebär ofta att det hamnar insekter, grus och gräs i poolen. Ett bra filter i en poolpump håller undan dessa och gör poolen renare.

Även om det fanns en bred kant utan gräs innan man kom till poolen, så hamnade det ofta grässtrån där i. Trots att de testat att ställa en liten balja med vatten bredvid så kom det ändå med en del grus och sand. Eva suckade över att det inte var så lätt att hålla rent i poolen.

Lite skämtsamt tänkte hon att de skulle ha skaffat en poolpojke i speedos när de köpte poolen. Just idag kändes tanken lockande, när hon gick och håvade upp diverse saker med håven. Fast han hade kanske kunnat ha vadarstövlar på sig i stället.

Poolpump för bättre skötsel

Hon satte sig i stolen bredvid poolen och bläddrade förstrött i tidningen som låg på bordet. En artikel om hur man håller sin pool ren fångade hennes intresse. Med ny glöd läste hon igenom den och insåg att det var en bra poolpump de behövde. En pump med ett bra filter som gjorde att de inte behövde städa den så ofta som de gjorde idag.

Det var ett extra plus att pumpen var tystgående. Eva behövde verkligen stillhet och tystnad när hon var i sin trädgård. Med en rengöringspump skulle dessutom det ständiga håvandet hållas till en minimal nivå. Med en bra pump som håller rent skulle poolen äntligen få bli den njutning de tänkt från början.

31 May 2022