Populär hos grannarna – hyr en målare i Stockholm

Du vet hur det är. Ägaren till enda huset som inte målats sedan 1973 är inte populär. Marknadsvärdena störtdyker. Var inte sådan granne. Hyr en målare i Stockholm och bli älskad igen.

Du vet det där huset som inte ser helt okej ut? Där färgen flagar och något av fönstren har en synlig bit borta? Det huset som har en trädgård där allt växer onaturligt bra, inte minst ogräset? Av någon anledning kommer du alltid att tänka på någon gammal skräckfilm du såg i tidiga tonåren? Inte?

Åh, jaha, det är alltså ditt eget hus och det är inte alls något olycksbådande med det? Det är bara … unikt. Sticker ut från den monotona konformiteten och piggar upp grannskapet? Du hade aldrig hört någon kalla ditt vackra hem Fasan? Nå, alla kan inte tycka lika jämt.

En målare löser inte alla problem - bara nästan

Du kanske har undrat varför grannarnas grillpartyn verkar rulla på utan din medverkan och börjar förstå att du kanske skulle göra något oväntat och populärt? Här kommer ett säkert och mycket enkelt tips. Ta och hyr in en målare för att snygga upp din fastighet.

Ditt hus har ju potential och är vackert i grund och botten. Det behöver bara en smärre skönhetsoperation i form av en ommålning. Det är förresten mer än bara ytan som mår bra av målning. Ny målarfärg skyddar träet mot fukt och angrepp av skadedjur, förutom att det får huset att se alldeles strålande ut. Fånga dagen och se grannarna le. Läs mer om målning på denna sida: målarenstockholm.se

27 Nov 2021