Vindsvåning i Stockholm är en dröm för somliga – en utopi för andra

Vill du ha tag i en snygg vindsvåning i Stockholm kan du skriva upp dig på så många mäklarfirmor du kan. Simon Crest är en av dem som kan hjälpa dig skaffa en vindslägenhet i centrala stan.

Simon Crest är ett företag bland många andra som har gjort det till sin grej att ha sin speciella fokusering på just vindslägenheter. Om du skulle vara intresserad av att köpa en vindsvåning är det därför av största vikt att du skriver upp dig på alla listor du kan hos alla mäklare i stan. Rätt vad det är kommer du att bli uppringd och kanske rentav bli erbjuden att se på ett nybyggt objekt eller ett äldre som ska till att renoveras.

Hur vill du ha din vindsvåning?

För att du ska kunna få den allra bästa servicen är det viktigt att du först tänker igenom vilka krav eller önskemål du har. Då vet du också när det är läge att slå till. Men framför allt vet dina mäklare vad du letar efter. Det kan vara vissa saker som är mycket viktiga för dig. Till exempel att det finns en öppen spis eller en liten änglattrappa. Vad du vill ha för takhöjd och om du vill ha en terrass eller inte. Skriv ned allt på ett papper så du vet när du får frågan. Då verkar du mer seriös än om du inte har ordentlig koll på läget. Att köpa vindsvåning i Stockholm är inte gjort i en handvändning.

11 Mar 2022